OPSNAJ – verificare asigurat, verificare card

Întrebare pusă de Moisii Nina
 

Sint coasigurat OPSNAJ si nu am primit cardul. Cum sa procedez? Multumesc!

35 Comments

 1. sunt asigurat la casa OPSNAJ si nu am primit cardul unde trebuie sa ma duc sa-l ridic si ce acte imi sunt necesare pt ridicarea cardului
  multumesc

 2. Sunt pensionar M.A.I. si, normal, asigurat dar in aceasta luna apar ca neasigurat in sistem. Explicati-mi, va rog, ce se intampla. Multumesc!

 3. Cand se repara SIUI la casa POSNAJ Bucuresti? Nu functioneaza din data de 19.02.2016. Azi suntem in 10.03.2016. Tot timpul mi se spune ca se va rezolva, dar cand?

 4. Bună ziua!
  Sunt asigurat la casa OPSNAJ si nu am primit cardul de sănătate, unde și ce trebuie să fac ca să intru în posesia acestuia?
  Multumesc!

 5. Buna ziua! Sunt asigurat la casa OPSNAJ si nu am primit cardul. In baza informatizata apare ca nu a fost emis cardul de sanatate. Ce trebuie sa fac? Unde sa ma adresez? Multumesc!

 6. Buna ziua, sunt coasigurat, incepand din luna februarie s-au facut platile catre OPSNAJ, dar nu apar ca si asigurat, de ce ?
  O zi frumoasa!

 7. Sant pensionara din sistemul de justitie, si nici pana la aceasta data nu am primit cardul de sanatate.Am mai trimis cereri,dar fara nici un rezultat. ce sa fac ?

 8. Am pierdut cardul de sanatate si acum am adeverinta pe care o schimb la doua luni.
  Cand voi intra in posesia cardului duplicat?

 9. Buna ziua. Sotia mea Doranga Laura, nu a primit cardul. Mentionez ca ea este cooasigurata cu toate actele la zi. Unde ma pot interesa daca mai dureaza. Multumesc

 10. Sunt pensionar MAI incepind cu data de 15-11-2016 si nu pot beneficia de medicamente pentru Diabet si inima fiindca nu figurez ca asigurat. Cum ma puteti ajuta?

 11. Am primit de la casa Opsnaj in data de 12.12.2016 adeverinta de asigurat, deoarece cardul meu de sanatate a fost deteriorat la un spital din Buc in timpul internarii mele. Mi s-a transmis , de la Opsnaj ca voi primi o adeverinta de asigurat la doua luni, cat are valabilitate adev.
  As vrea sa primesc o adeverinta in valabilitate, pt ca cea veche a expirat la 12 febr 2017, insa nu mai am datele de contact si emailul de la care mi-a fost transmisa. Cum pot rezolva?
  Gratiela Hanganu

 12. Am trimis la Casa OPSNAJ Bucuresti documentele sotiei Neagu Carmen Adriana,care este coasigurat si nu i sa eliberat card de sanatate, doresc sa-mi spuneti daca mai trebuiesc si alte documente ,care sunt acestea. Va multumesc pentru intelegere cu stima si respect. Precizez faptul ca locuiesc in Mun. Oltenita Jud. Calarasi

 13. Buna ziua. Sunt coasigurat ,sotul fiind pensionar MAI, mi s-a eliberat card de sanatate dar incepand cu ianuarie 2017 figurez neasigurat. Multumesc

 14. Buna ziua. Sunt asigurat la casa OPSNAJ si nu am primit cardul de sanatate. Mentionez ca am cerut un card duplicat si ca am platit toate taxele de aproape un an de zile, respectiv 2016. Multumesc.

 15. Buna ziua. Pensionar nu mai sunt asigurat (decizia dupa 4 luni). Cum ma reasigur?

 16. Am platit 15 lei pentru a-mi elibera alt card de sanatate deoarece l-am pierdut !Au trecut deja 3 luni si inca nu am primit ! Cum pot afla cand il voi primii ?

 17. Buna ziua! Mi-a fost furat portofelul cu toate actele. Am reușit să-mi reîmnoiesc actul de identitate. Pentru cardul de sănătate, ce proceduri sunt pentru a-l recupera sau reanoirea cardului? Mulțumesc frumos!

 18. Buna ziua. Numele meu este Fulgeanu Dana Claudia sunt mama a doi copii in varsta de 19 ani care nu au primit cardul de sanatate. Intrebarea mea este cand il vor primi. Multumesc.

 19. Va rog sa-mi spuneti daca sunt asigurat la casa de asigurari de sanatate OPSNAJ. Multumesc, o zi buna!

 20. Bună ziua,nu am primit cadrul de sănătate, aștept un răspuns, va mulțumesc!

 21. Sunt asigurat OPSNAJ, iar sotia Burcea Constanta este coasigurata. Astazi 29 05 2018 am mers la mai multe farmacii sa iau pentru soție o rețetă prescrisă de medicul de familie pe data de 28 05 2018, si nu am putut ridica medicamentele prescrise întrucît mi s-a comunicat ca soția figurează neasigurata. Ce pot sa fac?

 22. Sunt pensionar militar, am trimis documentele necesare pt. ca sotia sa obtina calitatea de coasigurat . Cand voi primi un raspuns ?

 23. Buna ziua,

  sunt asigurat OPSNAJ si nu am primit cardul de sanatate.
  Cum pot intra in posesia cardului de sanatate ?
  Multumesc

 24. Buna ziua! Eu si cu sotia mea suntem asigurati la casa OPSNAJ. Eu am primit cardul dar sotia mea nu.
  Am cautat si am aflat (Platforma Informatica a Asigurarilor de Sanatate) ca sotia mea este asigurata,
  are cardul emis dar nu l-am primit. Ce trebuie facut si unde ar trebui sa ne adresam.
  Va multumesc mult,
  Vasile Nechita

 25. Buna ziua,
  Sunt asigurat Opsnaj si nu am card de sanatate. Am fost la casa de sanatate Opsnaj si a zis sa asteptam ca o sa ne faca card de sanatate. Oare cand? Nici o farmacie nu intra in sistem sa vada ca sunt asigurata si nu am card, ce facem? O familie compusa din 3 persoane, sotul primeste card, eu si fiica nu.
  Multumesc

 26. Cu asemenea problema ma confrunt si eu dar de ani de zile. Cand sunt asigurat cand nu mai sunt. Si nu de pe o zi pe alta….pe luni intregi. Chiar nu se sesizeaza nimeni sau este o lipsa totala de implicare ,ca sa nu ii spun incompetenta. Sau probabil e vreo revolutie a calculatoarelor.

 27. Sunt coasigurata si nu am primit card desi apar asigurata. Eu am nevoie urgenta de card deoarece sunt bolnava.

 28. Nu am card de sanatate de 4 ani, nu este emis dar sunt asigurat.
  Cand il primesc acasa?

 29. Buna ziua ! Sunt asigurat O.P.S.N.A.J.de 4 ani , am verificat si nu mi s-a emis cardul… Pot solicita o cerere de emitere sau cand il voi primi?Pentru decontare servicii medicale (retete compensate ,trimiteri…etc.) se solicita si altceva in afara de card? Astept raspunsul dvs.Multumesc!

 30. Bună ziua,
  Nu am primit acasa prin posta cardul de asigurare pentru sănătate, fiind salariat Brd-Gsg
  Cum pot intra in pisesia cardului?

  Multumesc mult !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Current ye@r *